دستگیری شکارچی غیرمجاز طی دو هفته اخیر در سبزوار

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست سبزوار گفت: طی دو هفته اخیر هر ۱.۵ روز یک نفر متخلف شکار و صید در سبزوار شناسایی و پس از دستگیری تحویل مقامات قضایی شدند.

دستگیری ۷ شکارچی غیرمجاز طی دو هفته اخیر در سبزوار

محمدرضا بسملی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه طی دو هفته اخیر با گشت زنی‌های شبانه‌روزی نیروهای یگان حفاظت محیط‌زیست سبزوار ۷ شکارچی غیرمجاز دستگیر شدند، گفت: در اولین عملیات دو شکارچی متخلف در شهرستان داورزن واقع در حوزه استحفاظی اداره حفاظت محیط‌زیست سبزوار شناسایی و دستگیر شدند.

وی اظهار کرد: مأمورین این اداره حین گشت و کنترل در منطقه شکارممنوع ریوند و منطقه زاواک به راکبین یک دستگاه موتورسیکلت که سر و صورت خود را پوشانده بودند؛ مشکوک شدند.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست سبزوار عنوان کرد: بعد از صدور اخطارهای متعدد ایست، متخلفین اقدام به فرار نموده که در نهایت با پیگیری‌های صورت گرفته، این افراد شناسایی شده که با رها کردن موتور و برجای گذاشتن آلات و ادوات جرم، در مسیر باغات فرار و خود را مخفی نمودند.

وی افزود: از متخلفین یک قبضه اسلحه غیرمجاز گلوله‌زنی، تعدادی فشنگ جنگی، چاقو، ساطور مخصوص قطعه قطعه کردن لاشه‌ پستانداران کشف و ضبط شد.

بسملی عنوان کرد: مأمورین محیط‌زیست به همراه پلیس اطلاعات داورزن به صورت مشترک و با دستور مقام قضایی، منازل متخلفین را با حفظ موازین شرعی و قانونی مورد تفتیش قرار داده که مقداری گوشت شکار غیرمجاز قوچ و میش وحشی کشف و ضبط شد و متخلفین برای سیر مراحل قانونی تحویل دستگاه قضایی شدند.

ضرورت حفاظت از سرمایه‌های خدادادی برای نسل آینده

وی در ادامه از دستگیری سه شکارچی متخلف دیگر در شهرستان سبزوار خبر داد و گفت: پیرو کسب اخبار موثق از سوی همیاران و پیگیری یگان حفاظت شهرستان سبزوار، سه شکارچی متخلف توسط مأمورین پاسگاه انتظامی چرو دستگیر و تحویل مقامات قضایی شد.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست سبزوار بیان کرد: از این متخلفین مقداری گوشت یک رأس قوچ وحشی، یک قبضه سلاح گلوله‌زنی غیرمجاز دوربین‌دار و تعدادی فشنگ و پوکه و دو عدد دوربین شکاری کشف و ضبط شد.

بسملی با توجه به اهمیت حفاظت از حیات‌وحش و حفاظت از سرمایه‌های خدادادی برای نسل آینده به خصوص در منطقه شکار ممنوع ریوند، گفت: این منطقه کریدور حیاتی گونه‌های با ارزشی چون یوزپلنگ و محل زندگی گونه چتری هم چون پلنگ در شرق کشور قرار دارد.



source https://mohitzist.bashariyat.org/?p=37087

نظرات

پست‌های پرطرفدار